Gesponsord

De laatste tijd beseffen we met z’n allen maar al te goed wat de waarde van een thuis echt is. En nu we eveneens terug wat meer mogen buitenkomen, appreciëren we de waarde van de wereld rondom ons eens zo hard.

Bij Kömmerling ramen en deuren weten we al decennia hoe belangrijk het is om je woonst, je gezin en de wereld in perfecte balans te houden. We begrijpen dat je op geen enkel van deze elementen compromissen wilt sluiten. Daarom hebben we een lijst opgesteld met 3000 redenen (www.3000redenen.be) om te kiezen voor Kömmerling ramen en deuren. En om dit extra in de verf te zetten, maakt Kömmerling het mogelijk om tussen 20 september en 17 oktober tot wel 3000 euro terug te verdienen bij aankoop van nieuwe ramen en deuren.

Het merk Kömmerling staat voor State-of-the-art raamtechnologie en bestaat 125 jaar. Kömmerlings ramen en deuren zijn perfect voor diverse bouwstijlen (van strak en modern tot gebogen en klassiek), met diverse profielen en met een groot aantal kleurencombinaties (77 kleuren). De ramen en deuren hebben eveneens een hoge norm inzake inbraakveiligheid, zijn onderhoudsvriendelijk, hebben hoge geluidsisolerende waarden en hebben een garantie van 15 jaar.

Verder zijn onze ramen net zo ontwikkeld dat ze voorzien in een uiterst slank profielaanzicht, zowel in het vast als het bewegend deel. Een mooi huwelijk tussen het minimum aan plaats dat ze innemen en een maximale lichtinval, om zo tot een ideale leefomgeving te komen en de wereld rondom ons mee naar binnen te brengen.

Kömmerling maakt eveneens gebruik van duurzame kunststof. Dat betekent dat er geen lood wordt gebruikt om de PVC te stabiliseren. In plaats daarvan wordt een milieuvriendelijke stabilisator op basis van calcium en zink toegepast. En wat gebeurt er als u uw ramen wil vervangen? Dan worden de oude raamonderdelen gebruikt om nieuwe te maken. Onze recyclage inspanningen dragen op die manier bij aan een duurzame materiaalkringloop. In al onze processen gaat geen halve gram PVC verloren, zodat je op je beide oren kunt slapen, wetende dat je de beste keuze hebt gemaakt voor onze wereld.

Bekijk de actie en voorwaarden op: www. 3000redenen.be

En als al deze redenen nog niet genoeg zijn, maakt u kans om tussen 20 september en 17 oktober 2021 tot 3000 euro van uw aankoopbedrag aan Kömmerling ramen en deuren terug te verdienen!

Meer info

Meer artikelen