Gesponsord

Je kasten moeten zich aanpassen aan jou, niet omgekeerd. In de keuken, dressing of zelfs om een ruimte tussen twee kamers op te vullen: kasten op maat passen zich aan jouw wensen en behoeften aan.

De tijd dat meubels slechts één functie en doel hadden, ligt al ver achter ons. Vandaag zijn meubels, kasten en inrichtingsmogelijkheden vooral moduleerbaar. Anders gezegd: kasten op maat passen zich aan jouw dagelijkse behoeften aan en groeien mee met jouw wensen.

1. Multifunctionele lades

Geen ruimte kan zo goed worden gepersonaliseerd als de keuken. Een voorbeeld? De keukenlades. Iedereen heeft wel die ene besteklade waar je nooit je aardappelmesje vindt, of die pannenlade waar je nooit het juiste deksel vindt. Met moduleerbare lades pas je de binnenkant van de kasten aan volgens jouw opbergbehoeftes. Een bestekhouder is een voor de hand liggend voorbeeld, maar wat dacht je van gepersonaliseerde lades waar je je borden, pannen en deksels en zelfs Tupperware-potjes en andere schalen perfect in kwijt kunt? Vanaf nu heb je voor elk potje het juiste dekseltje. Of wat dacht je van in de hoogte verstelbare werkbladen of kasten die tot aan het plafond reiken? Zo krijg je een moduleerbare keuken aangepast aan jouw behoeftes.

2. Voor elke smaak wat wils

Kasten op maat vervullen al je behoeftes op interieurvlak, of het nu om je keuken of om kasten gaat. Modulariteit geldt dus ook voor materialen en kleuren, en zelfs voor je budget. Wil je keukenmeubels in felgroen of in sober en strak zwart, een werkblad van steen of van hout, opbergkasten met of zonder deuren… alles is mogelijk. Beschik je op dit moment over een eerder beperkt budget? Geen probleem! Begin met een kleine kast, die je later kunt aanpassen wanneer dat beter uitkomt. Ook dat is moduleerbaarheid.

3. Overal kastjes

Iedereen heeft op een bepaald moment wel een tekort aan opbergruimte. Met kasten op maat tover je zelfs dat kleinste hoekje in je woning om in een leefruimte of opbergruimte. Een dressing plaatsen in een slaapkamer, een opbergmeubel installeren als afscheiding tussen de keuken en de woonkamer, een deel van de garage of badkamer inrichten als aangenaam en handig washok, … Oplossingen op maat maken alles praktischer en origineler.

4. Een dressing op maat van jou

Een dressing moet eindeloos moduleerbaar zijn. Sommigen zwichten voor lades, anderen vallen voor hangrekken. Met een dressing op maat richt iedereen zijn ruimte in zoals hij dat zelf wil. Alles is moduleerbaar, zelfs de hoogte van je kasten. Is meneer 1,90 m groot en houdt hij er niet van als zijn broeken onderaan gekreukt zijn omdat de standaardhoogte van de kast net iets te klein is? Geen probleem. Speciaal voor meneer plaatsen we een kast op maat van zijn broeken. Idem voor de kindermeubels, die meegroeien met hun leeftijd en maten. In de woning van vandaag kan alles gemakkelijk worden aangepast en groeit je inrichting mee met je behoeftes.

Droom je ook van moduleerbare ruimtes in je woning?

Èggo is jouw ideale partner om je dromen te helpen omzetten in realiteit, van je keuken tot de zolder.

Meer info hier

Meer artikelen