Gesponsord

Er is een echte revolutie aan de gang op toiletgebied. Vergeet het standaard hangtoilet en maak kennis met het douchetoilet. Meer comfort, meer hygiëne en een zalige warme waterstraal na je toiletbezoek. Wat wil je nog meer?

Stralend duurzaam

Het douchetoilet luidt een compleet andere manier van naar het toilet gaan in. En het is bovendien een ecologische keuze voor de toekomst. Je hoeft niet langer toiletpapier te hamsteren. Na je toiletbezoek, komt er een sproeikop uit het toilet richting je billen. Een warme waterstraal reinigt je onderlichaam op een aangename manier.

Heel gewoon, fris en schoon

Een combinatie van het bidet en een gewoon toilet. Da’s het beste van twee werelden. De ster is de uitschuifbare waterstraal die je billen makkelijk schoonspoelt. Een douchetoilet is bovendien ook erg handig voor personen die minder mobiel zijn en niet zelfstandig naar het toilet kunnen.

De controle ligt daarnaast volledig in handen van de gebruiker. Bedienen doe je eenvoudig via een app op je smartphone of via de bijgevoegde afstandsbediening. De hoeveelheid, de temperatuur en de sterkte van de waterstraal personaliseren per gezinslid is ook mogelijk. De geheugenfunctie onthoudt je persoonlijke voorkeuren.

Ontdek de Viclean I100 bij X²O Badkamers

Villeroy & Boch, expert in het segment van toiletten brengt een douchetoilet uit dat iedereen kan bekoren. Topkwaliteit voor een correcte prijs, da’s waar de Viclean I100 voor staat.

Spitstechnologie met de juiste focus. De sproeikop beweegt in alle richtingen dankzij de HarmonicWave-douchetechnologie en staat stil precies waar jij het wil. Voor de dames is er zelfs een ladydouche voor de intieme hygiëne. De afwezigheid van een spoelrand zorgt ervoor dat verborgen vuil geen kans maakt.

Ga jij voor meer dan een gewoon toilet?

Ontdek het douchetoilet van Villeroy & Boch in onze showrooms en in onze webshop.

Ontdekken

Meer artikelen