Gesponsord

Je denkt aan bouwen of renoveren of uitbreiden? En je zoekt ramen en deuren die perfect passen bij je toekomstige woning? Of die net zorgen voor speelse contrasten?

Het kleurrijk levensgevoel

Kleur creëert stemming en ondersteunt een levensgevoel. Of je nu kiest voor een matte of glanzende afwerking, een structuur-, of structuur-metallic of imitatie anodisatie afwerking, Altijd ben je zeker van eenzelfde duurzaamheid en kleurechtheid.

Helemaal actueel is ook de geanodiseerde afwerking. Het aluminium behoudt dan zijn natuurlijke look-and-feel.

Tinten tot in de details

Tenzij je kiest voor inox-look, zijn scharnieren en krukken vanzelfsprekend in dezelfde kleur en afwerking te verkrijgen als je raam- en deurprofielen. Voor de profielen kan je zelfs andere kleuren kiezen voor de binnen- en buitenzijden, zodat je ramen en deuren perfect afgestemd zijn op de gevel van je woning en je interieur.

Voor elk idee het juiste profiel

Welke vorm of stijl je ook zoekt, in het gevarieerde assortiment van Sapa vindt je altijd de juiste creatieve oplossing: trapeziumvorm, rond, rechthoekig, gebogen… De profielen passen in elk kader en geven het nodige comfort en de vereiste bescherming. Ramen moeten naadloos aansluiten bij de architectuur en de persoonlijkheid van je huis, vandaar de uitgebreide keuze aan designs.

Hoogstpersoonlijke toetsen

Details doen ertoe. Zij maken een ontwerp helemaal af. Dus ook je woning. Met Sapa kan het net zo creatief en complex als je maar wilt. Er zijn nagenoeg geen beperkingen op vlak van vorm en uitvoering. Kortom, een Sapa profiel past zich aan je persoonlijke smaak, de stijl van je woning en je budget aan.

Sapa bouwt mee aan je woning van morgen

Sapa, producent van aluminium profielsystemen voor ramen, deuren, veranda’s en gevels, heeft alles in huis om je toekomstplannen mee te helpen realiseren: innovatieve, super-isolerende profielen die passen bij elke bouwstijl. Voor optimaal woonplezier. Vandaag en morgen. Door het hergebruik van materialen, alsook het gebruik van hernieuwbare energie en moderne technologie zijn wij in staat om milieuvriendelijker aluminium te produceren dan ooit tevoren.

Meer artikelen