Gesponsord

Het Verisure-alarmsysteem bestaat uit de verbinding van het Verisure-alarm met onze externe meldkamer. Dankzij het bewakingssysteem op afstand geniet u van een doeltreffende en continue bescherming tegen inbraakpogingen. Onze agenten zijn 24 uur per dag beschikbaar om in te grijpen bij een alarm en om de politie of andere hulpdiensten te waarschuwen bij een geverifieerd gevaar.

Hoe werkt het Verisure-alarmsysteem?

Wat gebeurt er als het Verisure-alarm afgaat? In geval van een alarm, wordt er automatisch een waarschuwing naar onze meldkamer gestuurd. Onze agenten zullen de aanwezigheid van een indringer verifiëren voordat ze de politie waarschuwen.

Darvoor beschikken we over een strikt vastgestelde controle, waarbij de privacy ten allen tijde gewaarborgd blijft. Eerst luisteren de agenten in stilte mee met de VoiceBox dat in het Verisure-alarmsysteem is geïntegreerd. Daarna kunnen ze mededelen dat de plaats is beveiligd en vragen naar de identificatiecode die de klant bij de installatie van het alarm heeft gekozen. Als een reactie uitblijft, zullen de agenten de beelden raadplegen, die automatisch door de bewegingsdetectoren zijn genomen op het ogenblik van de inbraak, om elke twijfel weg te nemen. De agenten zullen ook contact opnemen met de klant en, indien nodig, met de contactpersonen die door de klant op de lijst werden gezet.

Bij twijfel kunnen de agenten een bewaker ter plaatse sturen.

Zodra er geen twijfel is dat er een inbraak gaande is, verwittigen de operatoren de politie om hen te informeren over de aanwezigheid van inbrekers in de woning.

Wat zijn de voordelen van een Verisure alarmsysteem?

Waarom kiezen voor een centraal bewaakt alarm?

Een gemonitord alarm wordt vaak beschouwd als een van de beste beveiligingssystemen op de markt, omdat u gegarandeerd beschermd bent in verschillende omstandigheden. Dit in tegenstelling tot lokale en zelfcontrolerende alarmen, waarbij uw beschikbaarheid en aanwezigheid vereist is. Bij een lokaal alarm is het effect beperkt als uw huis geïsoleerd is. Een zelfcontrolerend alarm heeft pas effect als u telefonisch bereikbaar bent op het moment van de waarschuwing, aangezien er een SMS of pushbericht naar uw telefoon wordt gestuurd.

Een alarm dat verbonden is met een externe meldkamer is dankzij de 24-uurs beschikbaarheid van operatoren op elk moment van de dag effectief, waar u ook bent. U profiteert dus van een lokale actie (activering van de sirene) èn een actie op afstand dankzij externe beveiligingsagenten.

Kiezen voor Verisure

Vertrouw voor uw veiligheid op Verisure, de Europese marktleider op het gebied van alarmsystemen verbonden met een meldkamer, en profiteer zo u van verschillende voordelen :

  • Het beveiligingssysteem is multi-risico: inbraak, homejacking, rookontwikkeling, huiselijke ongevallen…. Onze bewakingsagenten op afstand zijn hiervoor opgeleid en weten hoe ze adequaat moeten reageren op elke situatie.
  • Onze meldkamer is NEN-EN 50518 en ISO 9001 gecertificeerd, de garantie voor uitmuntende bescherming van onze klanten.
  • Wij beschikken over een doorgedreven kennis over de componenten en hun werking. Door alleen Verisure componenten te installeren en te werken, zorgen we ervoor dat onze klanten optimaal beschermd zijn in hun huizen en bedrijven.

Meer artikelen