Gesponsord

Minimalisme is een kunststroming die teruggrijpt naar de basis. Een levensstijl waar je bewust omgaat met keuzes. In badkamertaal wil dat zeggen dat de ontwerpers zich focussen op de essentie. Ze laten de tierlantijntjes achter wege en kiezen voor een rustig, sfeervol badkamerinterieur.

 De kunst van het weglaten

De elementen van de Balmani Cubo meubelreeks komen perfect tot hun recht in een minimalistische badkamer. Stijlvol en hedendaags, in melamine en in lak. Het nieuwe eigentijdse meubeldesign is greeploos. De afwezigheid van extra knoppen zorgt voor een chique, neutrale uitstraling. Een eenvoudige manier om je badkamer een moderne afwerking mee te geven.

Een eigentijdse keuze, zowel in materiaal als in stijl.

Comfortabel opbergen wordt een makkie in de kasten van de Cubo collectie. Er is aandacht voor ruime lades met soft-close sluiting. Schoonmaken gaat snel met behulp van een licht, vochtige doek. De Cubo wastafels zijn geïntegreerd. Ze liggen met andere woorden in het kader van het meubel waardoor er een zuivere, ononderbroken lijn ontstaat.

Organische belijning

Een minimalistische uitstraling combineer je moeiteloos met design. Bij een groot aantal nieuwe baden die X²O ontwikkelde is dat heel goed zichtbaar. Het assortiment werd uitgebreid met een reeks baden, inclusief heel dunne rand, subtiel uitgefreesde overloop en matte afwerking. Een prettige bad ervaring krijg je er zomaar bij.

In een minimalistische badkamer kom je heerlijk tot rust.

Vind alle spullen die je nodig hebt op de webshop van X²O Badkamers of kom langs in één van onze showrooms voor méér advies.

Onze experten wachten op je.

Meer artikelen