Gesponsord

Deze zomer laten we ons inspireren door de natuur. Dat betekent veel aandacht voor ronde vormen, ook in onze badkamer. Ronde lijnen en contouren geven je ruimte een vriendelijke uitstraling en een zachte toets. Bovendien stralen ze een bepaalde gezelligheid uit en passen ze altijd in een kleinere ruimte. Ideaal voor in een badkamer!

Verfijning troef

Spiegels met ronde vormen zijn een evidente keuze. Combineer kleine en grote exemplaren voor een extra speels effect.  Een toffe spiegel is onmisbaar in de badkamer en wedden dat een ronde versie elke morgen een glimlach op je gezicht tovert?

Een ronde waskom doorbreekt makkelijk de strakke lijn van het badkamermeubel of van de hoekige wastafel. Met de combinatie van hoekig en rond kom je gegarandeerd origineel uit de hoek. Zo creëer je een mooi contrast in je ruimte.

Ronde vormen zorgen voor verfijning in je badkamer. Een gebogen kraan is daar het perfecte voorbeeld van. De zalige vormgeving van zo’n kraan geeft je wastafel een fraai uiterlijk. Het dynamische design wordt gecombineerd met praktische functies zoals een bedieningsknop.

Een rond uiterlijk

Badkamermeubelen werken ontwerpers steeds vaker af met gebogen lijnen en afgeronde hoeken. En da’s lang nog niet alles. Om bijzonder uit de hoek te komen, gebruiken ze opvallende prints om de look helemaal af te maken.

Denk maar aan de typische marmertekening van Carrara, Dark Emperador en Portoro Gold. Instant wellness- en luxegevoel. Naast een wastafel en/of waskom in een natuurlijk materiaal, kiezen ze voor een hippe, gekleurde kraan in goud, rozegoud, brons of metaalkleur.

Ronde vormen zorgen voor een ruimtelijk gevoel. Voel jij ook wat voor ronde vormen?

Neem een kijkje in één van de showrooms van X²O Badkamers en laat je inspireren door een uitgebreide collectie met talloze producten met ronde vormen

Of bekijk alles rustig in onze webshop!

Meer artikelen