Gesponsord

In de badkamer zien we de laatste jaren steeds meer reliëf en textuur tevoorschijn komen. Badkamermeubels met een effen structuur worden omgetoverd tot prachtige creaties om diepte toe te voegen aan de ruimte. Motieven en inkepingen maken elke ruimte uniek en zorgen voor een uniek gevoel van beweging.

Haal de natuur naar binnen

De designers haalden hun inspiratie uit de natuur. Materialen en kleuren, geïnspireerd door de natuur, zorgen voor een rustige en ontspannen sfeer. Hout bijvoorbeeld lijkt niet aan te raden in een badkamer, maar niets is minder waar. De massieve variant geeft je badkamer allure en de voelbare houtstructuur is heel aangenaam. Elegant natuursteen is een andere optie voor de badkamer. Het lichte reliëf van de steen zorgt automatisch voor meer grip.

Stijlvol steil design

De meubelreeks Balmani Forma speelt in op de structuurtrend en focust op verticale lijnen en fraaie franjes. Met een strakke look tot gevolg. De Forma kasten vinden het perfecte evenwicht tussen moderne lijnen en een warme uitstraling. De gegraveerde lijnen op de kastfronten zijn uniek en passen zowel in een klassiek als in een modern badkamerinterieur. De keuze voor duurzaam hout ligt voor de hand. Het rustieke karakter van de houtsoort past perfect in deze stijl.

Een extra vleugje veiligheid

Stoer en neutraal, da’s de uitstraling van leisteenstructuur. Het materiaal bij uitstek voor de douchebakken en –panelen van vandaag. Het bijzondere patroon zorgt voor een handig antislip effect. Bovendien is het verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft het dezelfde look en feel als marmer. Laat vanaf nu ook het helder doucheglas links liggen en kies voor een specifieke tekening of een pittig frame. Het lichtspel dat je als resultaat krijgt is prachtig.

Meer artikelen