Gesponsord sunshower

Een infrarood Sunshower is genieten terwijl je doucht. Met een Sunshower ontvang je een dagelijkse gezonde hoeveel infraroodstraling en zonlicht. De zonnedouche zorgt daarmee voor een totaal andere beleving tijdens het douchen.

Onder de douche geniet je van infraroodstraling wat ontspanning biedt aan spieren en de doorbloeding stimuleert. Het Uv-licht van de Sunshower zorgt voor de aanmaak van vitamine D, waardoor je weerstand verbetert. Infrarood warmte gecombineerd met zonlicht zorgt voor een dagelijkse portie warmte- en lichttherapie die je lichaam gezond houdt.

Wat is een Sunshower?

Sunshower is speciaal ontworpen voor gebruik onder de douche. Een Sunshower is een toestel dat je in de doucheruimte plaats. Terwijl je doucht geeft het ultraviolet licht en infrarood warmte af. De zonnedouche is gemaakt voor personen die tijdens de koude wintermaanden te weinig zonlicht ontvangen. Daarnaast biedt deze speciale douche je het hele jaar door gezonde infrarood warmte.

Een sun shower combineert de voordelen van een infrarood sauna en ultraviolet licht. De infrarood douche Sunshower is verkrijgbaar als inbouw model voor nieuwe badkamers en als opbouw model voor bestaande douches. Er zijn zes designs verkrijgbaar. De modellen zijn allen voorzien van infraroodstraling en optioneel met Uv-licht.

Infrarood douche

De infrarood douche werkt als warmtetherapie, zoals we de infrarood sauna kennen. Het verschil is dat je korte golf infraroodstraling ontvangt terwijl je onder de douche staat. Infrarood warmte verlicht de pijn aan spieren en gewrichten. Reumapatiënten hebben er veel baat bij.

Onder de douche zet je de Sunshower aan en geniet je direct van de infraroodstraling. Er is geen opwarm tijd nodig en de sessie duurt maximaal 10 minuten. De infrarood warmte verhelpt of vermindert bepaalde gezondheidsklachten.

Ontspannen spieren

De warmtestralen dringen ons lichaam binnen waarbij onze spieren ontspannen. Rug- en nekklachten nemen ook af. Door de intense warmte zetten onze bloedvaten uit en verbetert de bloedsomloop. Dit biedt vervolgens verlichting bij gespannen spieren. Het verhelpt ook het verkrampte gevoel bij je rug en nek.

Voordelen infrarood douche

De voordelen van een infrarood douche zijn te vergelijken met een infrarood sauna. De belangrijkste kenmerken van een infrarood douche zijn:

– Door infraroodstraling ontspant ons lichaam.

– Verlicht pijn en stijfheid van spieren.
– Helpt bij een sneller spierherstel na het sporten.
– Vermindert nek- en rugklachten.
– Verlicht reumatische klachten.
– Diepe reiniging van de huid.

– Bloedvaten zetten uit, waardoor de bloedscirculatie verbetert.

Douchen met zonlicht

De infrarood Sunshower is ook verkrijgbaar met ultraviolette straling. De zonnedouche combineert de krachtige infrarood straling met Uv-licht, welke beide een positief effect hebben op ons lichaam. Tijdens de wintermaanden ontvangen we weinig Uv-straling. Om ook in deze maanden van het jaar voldoende zonlicht en energie te ontvangen is de Sunshower een ideale uitkomst.

Terwijl je doucht geeft de zonnedouche een dagelijkse portie ultraviolette licht (UV-B). Ons lichaam heeft zonlicht nodig voor de aanmaak van vitamine D en endorfine. Door zonlicht voelen we ons energieker en blijer.

Vitamine D douche

Dankzij de Sunshower maak je het hele jaar door vitamine D aan. De sessie onder de Sunshower duurt 10 minuten en dat is precies de tijd die ons lichaam nodig heeft om voldoende vitamine D aan te maken. Vitamine D is gezond, het verbetert de weerstand, suikerstofwisseling en bloeddruk. Daarnaast heeft vitamine D ook een positieve invloed op ons energie niveau.

Voordelen zonnedouche

Een Sunshower bevat altijd infraroodstraling. Optioneel kan je kiezen voor een model met infrarood én ultraviolet licht. Uv-straling heeft de volgende voordelen:

– Uv-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D.

– Zonnedouche geeft een veilige en gezonde dagelijkse dosis ultraviolet licht af.

– Het verbetert ons immuunsysteem.

– Stimuleert de aanmaak van endorfine, waardoor we ons blijer voelen.

– Zonlicht geeft ons meer energie en een gezonde teint.

Sunshower is genieten van zon en warmte

Sunshower is genieten van zon en warmte tegelijk. In de sportwereld wordt de zonnedouche ook veelvuldig gebruikt ter voorkoming van sportblessures. Het wordt ingezet voor het herstel en ontwikkeling van meer spierfuncties. Door gebruik te maken van de Sunshower herstelt een blessure sneller.

Gezonde huid

Door de intensieve warmte van de infrarood warmte verwijden de poriën van de huid. Dit resulteert in een diepe reiniging, waardoor je een stralende en gezonde huid krijgt. De sun shower maakt gebruik van speciaal ontwikkelde lampen die een veilige en verantwoorde hoeveelheid Uv-licht afgeven.

Energiezuinig in gebruik

De elektrische Sunshower met infrarood en Uv-straling is energiezuinig in gebruik. Afhankelijk van het model, kost een sessie van maximaal tien minuten tussen de 0,03 euro en 0,06 euro. Na 10 minuten slaat de Sunshower automatisch uit. Je kan het apparaat ook eerder uitzetten. Sunshower is genieten van infrarood- en zonlicht in de badkamer.

Sunshower is genieten terwijl je doucht

Geniet van gezonde infraroodstraling en ultraviolet licht terwijl je doucht. Gezond voor lichaam, spieren en huid.

Vraag gratis offerte Sunshower aan

Meer artikelen