Gesponsord

Op zoek naar een leefbaar en stijlvol interieur? Wij bezorgen je de nieuwste trends, op maat van ieders voorkeur.

Lockdown, thuiswerk,… Ben je net als wij ook stilaan uitgekeken op je interieur? De voorbije maanden zaten we meer in ons huis dan normaal. Dat geeft iedereen zin in verandering. Maar waar begin je? En vooral: hoe zorg je voor een trendy interieur? Volg de gids.

1. Een strakke, verfijnde en ruime keuken
De keuken is de leefruimte bij uitstek. Je keuken vormt het middelpunt van het gezinsleven (behalve wanneer ze is omgetoverd tot bureau voor videovergaderingen). Bakken met de kinderen, zelf brood maken, …  Velen hebben opnieuw ontdekt hoe leuk het is om thuis te koken. Daarvoor heb je natuurlijk wel een keuken nodig waar je je goed voelt. In de new-look 2021-stijl baadt je keuken in de finesse en verfijndheid van de materialen. Matte afwerkingen, warme tinten zoals Terra-beton (bruin-grijs), toestellen die zo discreet zijn dat je ze amper ziet, jouw nieuwe keuken het lijkt op alles, behalve … op de keukens van nauwelijks enkele maanden geleden.

2. Kasten op maat
Ons huis wordt een werkruimte. Dat vraagt om de nodige aanpassingen. Maak van je zolder een bureau, tover de overloop om tot een speelkamer voor de kinderen, … Alles wordt mogelijk, alles ligt binnen handbereik. De oplossing: kasten op maat.  Het resultaat: extra ruimte, zonder extra budget. Geen verloren ruimte meer onder die schuine wand of onder die trap: elke ruimte kan een extra opbergruimte worden.

3. Licht
Met al dat thuiszitten laat het gebrek aan licht zich behoorlijk voelen. Gelukkig is licht dé trend van 2021. Qua inrichting vertaalt dat zich in glazen (schuif-)wanden of in trendy atelierdeuren. Licht en lichtheid voor je interieur. Een dubbel voordeel dat moeiteloos benut kan worden in de woonkamer, bureau of keuken.

4. Het mag golven
Rechte hoeken en lijnen zijn zó passé. Meubels met golvende lijnen, dat is de nieuwste trend. Denk maar aan de wastafels in je badkamer, maar ook meubels krijgen dankzij hun zachte hoeken een zachtere uitstraling.

5. Handgrepen van meubels… in leer
Natuurlijke materialen winnen al een tijdje aan populariteit. Als één materiaal zich tot de toppers van 2021 mag rekenen, dan is het wel leer. Of je het gebruikt voor de handgrepen van je dressingkast of in je badkamer, leer zorgt steeds voor een natuurlijk en delicaat wauw-effect.

Op zoek naar nog meer tips over de interieurtrends voor je woning?

Èggo is jouw ideale partner om je dromen te helpen omzetten in realiteit, van je keuken tot de zolder.

Bekijk meer info hier

Meer artikelen