Leestijd: 1 min

Trendy accessoire: een ronde spiegel

Het is een trend waar je niet meer omheen kunt: ronde spiegels vind je in alle trendy tijdschriften en decoratiewinkels. Vergeet spiegels op voet en spiegels op maat. Dé ster van het moment is de ronde spiegel.

Zolang het rond is, is het goed!
Aan ronde spiegels is er geen gebrek. Je hebt ze in alle soorten: met een kader in rotan, opgehangen aan een touw of aan een lederen riem, met een houten kader dat ook als tablet voor een lippenstift of sleutels fungeert… Of je nu voor een minimalistische Scandinavische wandspiegel opteert of voor een klassieker model met vergulde rand, het belangrijkste is dat hij rond is.

Zolang het rond is, is het goed!
Deze spiegel dient eerder om je muur te versieren en te decoreren dan om je mooi te maken maar het ene sluit het andere niet uit. Spiegels zijn bovendien niet alleen decoratief, ze weerkaatsen ook het licht en doen de kamer groter lijken. Waarom vervang je de traditionele spiegel op maat van de badkamer eens niet door een mooie decoratieve hangspiegel?

Zonnespiegel
Als je maar een spiegel in huis hebt, laat het dan een zonnespiegel zijn. Dit is de absolute ‘must-have’ van het moment. Vind je er geen op de rommelmarkt of in een tweedehandswinkel, dan kun je er zeker een op de kop tikken in een decoratiewinkel.