Gesponsord

Aluminium ramen heb je in verschillende uitvoeringen en kleuren. Een groot voordeel, zo vind je zeker voor jouw bouwstijl de passende ramen. Naast de vele mogelijkheden op vlak esthetiek, bieden aluminium ramen nog andere voordelen. We zetten ze eens op een rijtje.

Aluminium ramen zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Hoewel aluminium heel licht is, is het ook erg sterk, kwalitatief, duurzaam (100% recycleerbaar) en onderhoudsvriendelijk. Bovendien hebben ze een uitstekende isolatiewaarde waardoor ze ook geschikt zijn voor passiefbouw.

Grote glaspartijen die zeker bij jouw huis passen ? Kies voor Max Light !

Aluminium is heel sterk en stabiel, ideaal voor grote glaspartijen die voor veel lichtinval in jouw huis zullen zorgen.  Wil je ook een raamprofiel dat bij jouw huis past ? Kies dan voor het Max Light gamma van de Belgische fabrikant Aliplast. Ongeacht de bouwstijl die je verkiest, je vindt er zeker het geschikte profiel én de juiste kleur. Bij het Max Light systeem kan je namelijk kiezen uit slanke profielen in 4 stijlvarianten: Modern, Steel, Design en Invisible. Ze kunnen zowel met dubbele als driedubbele beglazing worden gecombineerd voor energiezuinige ramen. Bovendien biedt Aliplast je een brede waaier aan kleuren aan, met een standaard lakgarantie van 15 jaar. Er is zelfs een reeks waarbij je van 25 jaar garantie geniet!

Hoogwaardige isolatie

Wie bouwt of verbouwt moet niet enkel denken aan de looks, maar ook aan de energie-eisen. Alle nieuwbouwprojecten in België dienen sinds 2021 BEN, of bijna-energieneutraal, te zijn. Zo geldt voor de ramen een Umax van 1,5 W/m²K. Met de Max Light zit je uitstekend, dankzij een UW van 09 W/m²K.

Interesse in een aluminium ramen of deuren met een minimalistisch design ?

Vind hier een Aliplast verdeler in je buurt.

Vind een verdeler

Meer artikelen