Leestijd: 2 min

IMMOWEB ACADEMY

Wat is de Immoweb Academy?  

We zijn ervan bewust dat het beroep van vastgoedmakelaar verankerd is in een voortdurend evoluerende omgeving. Het is dan ook belangrijk om een opleiding te krijgen die up-to-date is. Vanuit deze vaststelling is in 2022 de Immoweb Academy geboren, in samenwerking met SYNTRA.

Na een succesvolle eerste editie lanceren we opnieuw een reeks BIV-geaccrediteerde webinars. Zo krijg je de kans om meer te leren over bepaalde actuele thema’s en om je technische, commerciële of persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen.

Deze webinars worden gratis aangeboden en geven de mogelijkheid om 2 biv-opleidingsuren te verwerven.

WEBINARS

Online branding
Dinsdag 14 november 2023 • 10u-12u • 2 biv-opleidingsuren


Van jouw bedrijf een sterk online merk maken met een eigen identiteit, visie en beleving; dat doe je niet zomaar. Door een bewuste strategie en positionering te combineren met een goed communicatieplan, verhoog je meteen je zichtbaarheid en naamsbekendheid. Daarbij moet je uiteraard rekening houden met verschillende advertentiemogelijkheden en beslissen welke nieuwe technologieën en social media je daarbij hanteert en op welke manier.
Dit webinar geeft een introductie hoe je al deze zaken aanpakt. Docent is Steven Meel.
Schrijf je hier in
 
Deontologie van de vastgoedmakelaar
Woensdag 15 november 2023 • 10u-12u • 2 biv-opleidingsuren


Deontologie of plichtethiek is een bescherming van het beroep vastgoedmakelaar en van jezelf. Bij niet-naleving van de deontologie riskeert de vastgoedmakelaar een tuchtsanctie die bij ernstige vergrijpen een tijdelijk of definitief beroepsverbod kan inhouden.
Johan Kemps legt jou in dit webinar het belang van de deontologie uit aan de hand van praktische cases.
Naast licentiaat in de rechten en zaakvoerder van een advocatenkantoor is Johan sinds 2012 ook docent in de opleiding vastgoedmakelaar.
Schrijf je hier in
 
Asbest herkennen
Vrijdag 17 november 2023 • 10u-12u • 2 biv-opleidingsuren


Leer op korte tijd meer over asbest. We starten met een korte voorstelling van asbest en nadien wordt er uitgelegd hoe je asbest kan herkennen (uiterlijke kenmerken, kleur, merktekens). Nadien nemen we je mee in de verschillende soorten kamers van een huis waarbij er een overzicht wordt gegeven van aanwezige asbesttoepassingen.
Jean-Paul Engelen loodst jou als gecertificeerd asbestdeskundige door deze boeiende en noodzakelijke materie.
Schrijf je hier in
Afsluiten van een verkoopsgesprek
Dinsdag 21 november 2023 • 10u-12u • 2 biv-opleidingsuren


Dit webinar geeft een introductie over elk detail van het commercieel gesprek met als doel het vloeiend afsluiten van een voor alle partijen bevredigend contract. In dit webinar geeft vakexpert Steven Meel een introductie van de verschillende stadia van een commercieel gesprek. Hoe pas je je taalgebruik aan? Welke houding neem je aan?
Schrijf je hier in
Antidiscriminatie in vastgoed
Donderdag 23 november 2023 • 10u-12u • 2 biv-opleidingsuren

In dit webinar staan we stil bij de toepassingen van de antidiscriminatiewetgeving op de woninghuurmarkt.
We gaan uit van concrete voorbeelden en situaties en bekijken daarbij telkens de wettelijke basis. We starten met een korte theoretische toelichting bij de wettelijke basisprincipes. Aan de hand van praktische cases tonen we je hoe je het best reageert als jouw verhuurder discriminerende eisen stelt.
Je krijgt een antwoord op de vraag hoe je jouw dagelijkse praktijk verzoent met de wettelijke vereisten en dit zowel burgerrechtelijk als deontologisch.
Jouw vakexpert voor deze opleiding is Johan Kemps. Naast licentiaat in de rechten en zaakvoerder van een advocatenkantoor, sinds 2012 ook docent in de opleiding vastgoedmakelaar.
Schrijf je hier in

Schrijf je nu in voor één of meerdere webinars

Interessant topic gevonden? Schrijf je dan snel in voor één of meerdere webinars. Veel plezier!

SCHRIJF JE IN VOOR EEN OF MEERDERE OPLEIDINGEN


Onze partner

Zij helpen u graag verder bij vragen of problemen: https://www.syntra-bizz.be/klantencentrum