Leestijd: 2 min

IMMOWEB ACADEMY ??‍?

Wat is de Immoweb Academy?  

We zijn ervan bewust dat het beroep van vastgoedmakelaar verankerd is in een voortdurend evoluerende omgeving. Het is dan ook belangrijk om een opleiding te krijgen die up-to-date is. Vanuit deze vaststelling is in 2022 de Immoweb Academy geboren, in samenwerking met SYNTRA.

Na een succesvolle eerste editie lanceren we opnieuw een reeks BIV-geaccrediteerde webinars. Zo krijgt u de kans om meer te leren over bepaalde actuele thema’s en om uw technische, commerciële of persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen.

Deze webinars worden u aangeboden en geven u de mogelijkheid om 1 of 2 biv-opleidingsuren te verwerven.

WEBINARS

Afsluiten van het verkoopgesprek
Donderdag 4 mei 2023 • 10u-11u
 • 1 biv-opleiding

Deze webinar focust op elk detail van het verkoopgesprek. Het doel is het vloeiend afsluiten van een voor beide partijen bevredigend contract. Vakexpert Steven Meel komt aan het woord en legt de verschillende stadia van het commercieel gesprek uit. Hoe past u uw taalgebruik aan? Welke houding neemt u best aan?
 
Antidiscriminatie in vastgoed
Dinsdag 9 mei 2023 • 10u-12u • 2 biv-opleidingsuren


In deze webinar staan we stil bij de toepassingen van de antidiscriminatiewetgeving op de huurmarkt. En hoe je dit als vastgoedmakelaar moet aanpakken. Aan de hand van praktische cases tonen we aan hoe u het best reageert als uw verhuurder discriminerende eisen stelt. De vakexpert voor deze opleiding is Johan Kemps, advocaat en docent in de opleiding vastgoedmakelaar.
 
Online branding
Donderdag 11 mei 2023 • 10u-11u • 1 biv-opleiding


Van uw bedrijf een sterk online merk maken met een eigen identiteit, visie en beleving; dat doet u niet zomaar. Door een bewuste strategie en positionering te combineren met een goed communicatieplan, verhoogt u meteen uw zichtbaarheid en naamsbekendheid. De docent is Steven Meel, marketing en advertising consultant.


Onze partner

Zij helpen u graag verder bij vragen of problemen: https://www.syntra-bizz.be/klantencentrum