Leestijd: 3 min

Immoweb Academy

Wat is de Immoweb Academy?  

We zijn ervan bewust dat het beroep van vastgoedmakelaar verankerd is in een voortdurend evoluerende omgeving. Het is dan ook belangrijk om een opleiding te krijgen die up-to-date is. Vanuit deze vaststelling is in 2022 de Immoweb Academy geboren, in samenwerking met SYNTRA.

Na eerdere succesvolle edities, lanceren we opnieuw een reeks BIV-geaccrediteerde webinars. Zo krijgt u de kans om meer te leren over bepaalde actuele thema’s en om uw technische, commerciële of persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen.

Deze webinars worden gratis aangeboden en geven de mogelijkheid om BIV-opleidingsuren te verwerven.

WEBINARS

Vastgoedfotografie
Maandag 22 april 2024 • 10u-11u • 1 BIV-opleidingsuur (volzet)
Maandag 22 april 2024 • 13u-14u • 1 BIV-opleidingsuur

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en al zeker in de vastgoedsector. Een attractieve en gebruiksvriendelijke beschrijving van uw vastgoedaanbod met professionele foto’s is dan ook een must. En toch zien we niet alleen op het internet, maar ook in folders en kranten heel vaak mooie panden die op een onaantrekkelijke wijze in beeld worden gebracht. Nochtans krijgt u geen tweede kans om een goede eerste indruk te maken. Dit webinar geeft een introductie hoe u al deze zaken aanpakt.

Docent is Seppe Kuppens.
Schrijf u hier in
 
Vastgoed en AI (ChatGPT)
Dinsdag 23 april 2024 • 10u-12u • 2 BIV-opleidingsuren (volzet)
Woensdag 24 april 2024 • 10u-12u • 2 BIV-opleidingsuren (volzet)

Als vastgoedprofessional begrijpt u de complexiteit van de markt en de uitdagingen van de vastgoedmakelaar. Nu is het moment om uw werk naar nieuwe hoogten te tillen met de kracht van kunstmatige intelligentie (AI). Het webinar is ontworpen om u, de vastgoedprofessional, te voorzien van de nieuwste tools en inzichten om uw workflow te stroomlijnen, tijd te besparen en betere beslissingen te nemen. 

Door ChatGPT te omarmen, leert u:
– Klantinteracties transformeren: geef uw klanten een naadloze ervaring door gebruik te maken van AI-aangedreven chats om vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken, altijd en overal.
– Slimme analyses en voorspellingen: maak gebruik van geavanceerde analyses om trends te identificeren, prijsstelling te optimaliseren en toekomstige marktbewegingen te voorspellen voor betere investeringsbeslissingen.
– Automatisering van taken: vereenvoudig repetitieve taken zoals documentatie, e-mails en planning met AI-gestuurde assistentie, waardoor u u kunt concentreren op strategische doelen.

Uw docent is Mathias Vermeulen. Hij heeft een grote expertise in AI en zal u stap voor stap begeleiden door praktische scenario’s en real-life cases te brengen om ervoor te zorgen dat u direct waarde toevoegt aan uw werk.
Schrijf u hier in
 
Het nieuwe KB bemiddelingsopdrachten
Donderdag 25 april 2024 • 10u-12u • 2 BIV-opleidingsuren (volzet)
Donderdag 25 april 2024 • 13u-15u • 2 BIV-opleidingsuren (volzet)

De opdracht tot verkoop en verhuur vormen de core-business van de vastgoedbemiddelaar. De eerste taak van een bemiddelaar is het bijstaan van een eigenaar of verhuurder in zijn zoektocht naar een geschikte match voor zijn of haar pand. Op 6 november verscheen een nieuw KB op de Bemiddelingsopdrachten in het Belgisch Staatsblad. Weinig regelgeving is zo belangrijk voor de vastgoedsector dan het KB Freya want het bepaalt wat er wel en niet in een bemiddelingsopdracht moet staan. Dat KB wordt nu vervangen door een nieuwe tekst. Als bemiddelaar zal u met aangepaste regels rekening moeten houden vanaf 1 februari 2024. Waarin verschilt het nieuwe KB van het oude KB Freya en voor welke contracten / bemiddelingsopdrachten zal het KB gelden?

Uw docent is Johan Kemps. Naast licentiaat in de rechten en zaakvoerder van een advocatenkantoor, sinds 2012 ook docent in de opleiding vastgoedmakelaar. Een ervaren docent die u op een zeer praktijkgerichte manier de inhouden kan overbrengen!
Schrijf u hier in
Webinars on demand – met 10% korting

Om u tegemoet te komen tijdens deze drukke tijden, biedt Syntra-bizz een webinar on demand traject aan. Het traject bestaat uit een pakket van 10 uur aan webinars die allemaal erkend zijn door het BIV, zodat u volledig in orde bent voor uw permanente vorming. Om u nog beter te ondersteunen, ontvangt u nu 10% korting wanneer u zich inschrijft voor een door BIV erkende webinar.

Sluit u liever aan bij een fysieke sessie? Gebruik de kortingscode K240240210 voor uw 10% korting.

Schrijf u nu in voor één of meerdere webinars

Interessant topic gevonden? Schrijf u dan snel in voor één of meerdere webinars. Veel plezier!

SCHRIJF U IN VOOR EEN OF MEERDERE OPLEIDINGEN


Onze partner

Zij helpen u graag verder bij vragen of problemen: https://www.syntra-bizz.be/klantencentrum