Leestijd: 1 min

Hebt u al gehoord van Best Match?

Het is ons aanbod waarmee u op strategische plaatsen op onze website aanwezig bent. Zo wordt u gezien door potentiële verkopers onder onze gebruikers en vergemakkelijkt u uw prospectie!

Met Best Match bent u zichtbaar op onze schattingstool, die net een gloednieuw design kreeg, voor 39.030* gebruikers per maand.

Maar dat is nog niet alles: u wordt ook vermeld in de e-mail die wordt verzonden naar alle eigenaren die een schatting uitvoeren en aangeven dat ze van plan zijn te verkopen. Dit komt neer op iets meer dan 4.000* potentiële projecten per maand.

Wilt u verder gaan en uw prospectie optimaliseren?

Ons Best Match-aanbod geeft u toegang tot exclusieve producten:

  • Prospectiemap – geeft u een direct overzicht van de gebieden rond uw agentschap waar onze gebruikers plannen hebben om te verkopen, zodat u uw prospectie accurater maakt.
  • Immoleads – ontvang de contactgegevens van onze gebruikers die aangeven dat ze een verkoopproject hebben in de komende 12 maanden. Zo breidt u uw portefeuille uit
  • Gekwalificeerde afspraken – onze adviseurs kwalificeren verkoopprojecten, controleren contactgegevens en regelen direct een afspraak met u om het gemakkelijker te maken uw prospects te converteren.

*Nationale cijfers voor maart 2024

Gepubliceerd op 24 april 2024