Rode welkomstbanner en vlaggen van Batibouw op expo gebouw
Leestijd: 2 min

Maak met BATIBOUW je bouw- & verbouwplannen waar!

Kocht je onlangs een huis om te renoveren, of sta je op het punt de sprong te wagen? In dat geval weet je wellicht dat een huis renoveren een spannend avontuur is, maar dat er ook veel bij komt kijken. Om je te helpen je plannen concreet te maken en je huis om te toveren tot jouw droomplek, breng je dan ook best een bezoek aan BATIBOUW, want dat is dé beurs voor bouwen, verbouwen en interieurinrichting, die plaatsvindt in Brussels Expo van zaterdag 17 tot zondag 25 februari.

Alles voor jouw verbouwproject

BATIBOUW is de grootste beurs voor bouwen en verbouwen in België, die elk jaar duizenden bouw- en verbouwfanaten aantrekt. Of je nu kersverse woningeigenaar bent of doorgewinterde klusexpert, je kunt op BATIBOUW terecht voor een veelvoud aan standhouders, uiteenzettingen en workshops – alles wat je nodig hebt voor je verbouwing.

Een van de grootste voordelen van BATIBOUW is de diverse waaier aan exposanten. Of je nu hoogwaardige bouwmaterialen zoekt, energiebesparende oplossingen of advies voor het design van je interieur, je vindt er alles om je verbouwproject in goede banen te leiden. De meest gerenommeerde merken stellen er trots hun laatste innovaties aan je voor en begeleiden je bij je keuze.

Verschillende beursstanden in de BATIBOUW expo hal
Met de topspelers in de renovatiewereld verzameld op één plaats, ben je hier op het juiste adres voor je verbouwplannen

Voor ieder wat wils

Zoek je een functionele en stijlvolle keuken? Dan vind je bij de exposanten zeker innovatieve modellen die aan al je vereisten voldoen.

Voor de techniek wordt je ook naar de juiste materialen en ecologisch verantwoorde uitrusting geloodsd.

Ook dé referenties voor de ruwbouw zijn aanwezig. Hun kwaliteitsvolle producten garanderen dat je stevig en duurzaam bouwt, met inbegrip van oplossingen voor beter energiebeheer.

Voor vloerbekleding vind je ook zeker wat je zoekt. Of je nu tegels, parket of vinyl verkiest, onze exposanten verwelkomen je met een ruim productassortiment om je interieur de finishing touch te geven.

En wat zou een huis zijn zonder een badkamer die al je verwachtingen inlost? Je vindt hier zeker de expertise om je droombadkamer te realiseren, met een modern design en praktische oplossingen zodat je ruimte mooi en tegelijk functioneel wordt.

Bovenop alles wat de standhouders je te bieden hebben, trakteert BATIBOUW je op een goedgevuld programma van conferenties en workshops in de BATIBOUW Academy. Zo krijg je tips van verbouwexperts, ontdek je de laatste trends in interieurinrichting en kom je te weten hoe je je energieverbruik optimaliseert. Of je nu je keuken, je badkamer of je hele woning wilt verbouwen, je kunt altijd rekenen op waardevol advies om alles tot een goed einde te brengen.

Mensen nemen deel aan een BATIBOUW Academy workshop
In de BATIBOUW Academy leer je alles om je verbouwing tot een goed einde te brengen

BATIBOUW is zo veel meer dan een beurs voor bouwen en verbouwen. Het is een unieke kans om een overvloed aan producten en diensten te ontdekken, aan te raken en te vergelijken, en dat allemaal onder hetzelfde dak. Profiteer van speciale aanbiedingen en exclusieve BATIBOUW deals waarmee je jouw verbouwproject waarmaakt tegen de beste voorwaarden.

Kortom, als je van plan bent je woning te renoveren, dan is BATIBOUW het niet te missen event! Afspraak in Brussels Expo van zaterdag 17 tot zondag 25 februari om kennis te maken met de laatste trends voor bouwen, verbouwen en decoratie, en om van je huis een thuis te maken dat echt bij je past.

Klaar voor jouw bezoek aan BATIBOUW?

BATIBOUW vindt plaats van zaterdag 17 tot zondag 25 februari 2024 van 10 tot 19 uur. De beurs is gesloten op dinsdag 20 februari en woensdag 21 februari.

Verder is er op vrijdag 23 februari een professionele dag (tot 22 uur) waar toegang normaal enkel mogelijk is op uitnodiging van een exposant. Immoweb-gebruikers ontvangen echter een gratis toegangscode via mail voor deze dag!

Koop hier je ticket!

Meer artikelen