planningstool Plato Immoweb
Leestijd: 2 min

Ontdek onze nieuwe planningstool en beheer eenvoudig je huisbezoeken

De zoektocht naar dé perfecte woning: het kan een zeer tijdrovend proces zijn. Uren doorbrengen op zoek naar dé verborgen parel en dan maar hopen dat je bij één van de eerste bezoekers bent. Net omdat we maar al te goed beseffen dat het vinden van je droomplek zo belangrijk is, willen we zoeker én aanbieder en zo efficiënt en vlekkeloos proces bezorgen - zonder al teveel kopzorgen.

Eén van de grote vragen: het versimpelen en versnellen van afspraken tussen makelaar en huizenjager. Daarom lanceren we onze nieuwe planningstool (Plato) waarmee we beiden nog sneller in contact brengen met elkaar. Heb je de woning van je dromen gespot? Dan kan je voortaan meteen je afspraak inplannen met de makelaar.

Hoe? Simpel!

  • Je klikt op het zoekertje
  • Klikt op de afspraakmodule
  • Kiest het voor jou gepaste tijdslot
  • Je krijgt een bevestiging van de makelaar én klaar!

Dit is handig voor iedereen: als gebruiker kies je het tijdslot dat het beste voor jou past, terwijl de makelaar alle afspraken en bijkomende gegevens centraal kan verzamelen en beheren.

Hoe werkt dat in detail?

Hoe werkt die nieuwe planningstool dan in detail? Stel je wil een afspraak boeken via een Immoweb-zoekertje: wanneer dit pand verkocht wordt via een makelaar, geniet je van een rechtstreekse knop om die afspraak te boeken. De makelaar geeft op voorhand de beschikbare momenten door voor bezichtigingen.

Na een eenvoudige klik krijg je meteen de mogelijke tijdsloten voor jouw afspraak te zien. Je selecteert het moment dat het beste in jouw planning past. Wanneer jij jouw ideale tijdslot selecteert, wordt dit automatisch centraal geregistreerd zodat zowel jij als de makelaar meteen weten wanneer de afspraak doorgaat.

De makelaar kan bij het boeken van jouw afspraak extra informatie vragen. Er kan bijvoorbeeld gepolst worden naar je tijdsschema: hoe dringend heb je een nieuwe woning nodig?

Het doel van deze extra gegevens? Jou vanaf het eerste contact beter te kunnen helpen. De makelaar krijgt meteen een beter beeld in jouw voorkeuren, zodat die je beter begrijpt en zo suggesties op maat van jouw voorkeuren kan geven. Bovendien worden deze gegevens in een handig overzicht bewaard, zodat deze niet meer handmatig ingevoerd moeten worden. Tijdsbesparing én gebruiksgemak dus voor de makelaar en minder stress voor jou.

Ben je nog op zoek naar je droomwoning?

Begin dan vandaag met zoeken en boek dan meteen je bezichtiging in bij de makelaar.  

Vind je droomwoning

Meer artikelen