Gesponsord

Op zoek naar een pand? Als koper zijn er meerdere manieren om informatie te verzamelen over je ideale huis. In de eerste plaats is er natuurlijk Immoweb voor praktische info en een eerste impressie. Maar ook op sociale media vind je een heleboel foto’s en filmpjes. Combineer de twee, en je krijgt zeker en vast het totaalplaatje te zien.

De zoektocht naar een woning is niet altijd even gemakkelijk. Hoogstwaarschijnlijk heb je bepaalde voorwaarden waaraan je woning moet voldoen. Zo moet de prijs meezitten, de locatie, de energienormen en het aantal slaap- en badkamers. Maar daarnaast moet ook je gevoel juist zitten, het huis moet passen bij je stijl en jouw manier van wonen. Maar waar vind je al die informatie?

Immoweb

In de eerste plaats neem je best een kijkje op Immoweb. Heel wat makelaars werken samen met de vastgoedwebsite. Van huizen, appartementen en luxevastgoed tot handelspanden, je vindt het hier allemaal. Hier krijg je ook alle relevante informatie over het pand. Wat is de aankoopprijs? Gaat het om een BEN-woning? Is er een kelder? Hoe zit het met de EPB-waarden? Noem maar op. Daarnaast vind je er ook al enkele foto’s en vaak ook een plan om een eerste impressie te krijgen van het pand.

M Vastgoed

Dit soort informatie is natuurlijk onmisbaar wanneer je vastgoed wil kopen. Maar het is ook belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij je potentiële woning. Het loont daarom om ook je makelaar te volgen op sociale media. Tegenwoordig zijn heel wat vastgoedkantoren actief op deze platformen.

Eén daarvan is M Vastgoed in Kortrijk. Het makelaarskantoor verkoopt renovatiewoningen, maar ook instapklare huizen en appartementen. Daarnaast vind je bij hen ook luxevastgoed en huizen in Spanje. Om al deze panden in de kijker te zetten, kiest M Vastgoed zowel voor de premium posities op Immoweb als voor sociale mediakanalen zoals Instagram en Facebook. Ze waren ook een van de eerste met een TikTok-account.

TikTok

Via Instagram en Facebook posten ze voornamelijk foto’s van hun panden, zoals detailbeelden of collages van blikvangers. TikTok is dan weer het platform bij uitstek om video’s te posten van rondleidingen of leuke foto’s in een video te gieten. Op deze manier krijg je als koper de sfeer mee van het pand dat je op het oog hebt.

Als koper heb je dus verschillende mogelijkheden om een nieuw pand te ontdekken. Het is de combinatie van al deze aspecten die samen het totaalplaatje vormen. Hoe begin je eraan? Ga alvast op zoek naar je droomwoning op Immoweb.

Op zoek naar een pand te koop?

Bekijk het aanbod van M vastgoed op Immoweb et vind de woning van je dromen!

Naar de website

Meer artikelen